Stiri: Logistica

Grevă Poșta Română 2024

Program Poşta Română 15 august 2022 – Sfânta Maria

12.08.2022

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 11 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Program Poşta Română 15 august 2022 – Sfânta Maria. Compania Naţională Poşta Română le aduce la cunoştinţă clienţilor săi că luni, 15 august, toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise.

Program Poşta Română 15 august 2022 – Sfânta Maria. Codul Muncii

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 15 august este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Pentru data de 13 august, programul subunităţilor poştale este unul normal de lucru aferent zilei de sâmbătă.

Timpi mai mari de circulaţie

„Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate, în această perioadă, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, precizează reprezentanţii Poştei Române.

În luna iulie, Poșta Română a anunţat că și-a extins portofoliul de produse și a lansat, astăzi, primele cutii poștale digitale dintr-un total de 3.000 de astfel de lockere, care urmează a fi instalate în perioada următoare pe întreg teritoriul național. În acest fel, operatorul public poștal mai face un pas spre digitalizare și aliniere la dinamica mondială a comerțului online.

Citeşte şi Poșta Română amplasează 3.000 de cutii poștale digitale