Slide

Stiri: Logistica

Program Poșta Română de Rusalii 2024

Program Poșta Română de Rusalii 2024

23.06.2024

Program Poșta Română de Rusalii 2024. Compania Naţională ,,Poşta Română” aduce la cunoştinţa clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale va avea modificări în perioada Sărbătorilor de Rusalii.

Program Poșta Română de Rusalii 2024. Zile libere legale

Potrivit Codului Muncii, dar și al Contractului Colectiv de Muncă 2024-2025, prima şi a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Astfel, luni, 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Începând de marți, 25 iunie, acestea își vor relua programul normal de lucru.

”Ne asigurăm clienții, așa cum i-am obișnuit, că interesele lor rămân pe primul plan în preocupările noastre”, anunță Poșta Română.

Mașini de ștampilat de ultimă generație

De asemenea, pe 20 iunie 2024, Compania Națională “Poșta Română” anunță că face un salt major spre modernizare prin achiziționarea unor mașini de ștampilat ultraperformante, în valoare de 50.000 de euro. Aceasta este prima investiție de acest fel din ultimii 24 de ani, menită să automatizeze procesele repetitive și să degreveze angajații de sarcinile consumatoare de timp.

Noile echipamente, cu o capacitate impresionantă de ștampilat de până la 300 de plicuri pe minut, vor fi integrate în Hubul Logistic din București, unde se gestionează zilnic volume mari de corespondență. Aceste mașini performante aduc viteza, versatilitatea, precizia și consistența la un nou nivel.

Prin achiziția acestor mașini de ultimă generație, Poșta Română se aliniază standardelor și cerințelor pieței, asigurând o livrare promptă și consolidându-și poziția de lider în industria de curierat.

Mașinile sunt produse de renumitul fabricant francez Quadient

Produse de renumitul fabricant francez Quadient, aceste mașini sunt folosite și de alte companii de prestigiu precum Royal Mail, Solaris și ADSI Group, cunoscute pentru rezultatele extraordinare obținute.

Investiția nu doar că va îmbunătăți considerabil calitatea serviciilor Poștei Române, dar va crea și condiții de muncă superioare pentru angajați, atrăgând noi talente și valorificând potențialul pieței muncii.

Citește și HILS Development și Destiny Park lansează “Viitorul construit de copii”