Stiri: Logistica

Program Posta Romana Paste 2021

Program Poşta Română Paşte 2021: Anunţul făcut de companie

23.04.2021

Program Poşta Română Paşte 2021. Compania Naţională Poşta Română a anunţat că programul de lucru al subunităţilor poştale va suferi modificări în perioada Sfintelor Sărbători Pascale. Astfel, în intervalul 30 aprilie – 3 mai 2021, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Program Poşta Română Paşte 2021. Zile libere legale

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare, ziua de 1 Mai, precum şi prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală. În aceste zile nu se lucrează.

Marţi, 4 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Program Poşta Română Paşte 2021. Întârzieri pentru trimiterile poştale

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 28 şi 29 aprilie 2021 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Astfel, Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că în perioada premergătoare, precum și ulterioară Sărbătorilor Pascale, în speță, 20 aprilie – 16 mai 2021, traficul poștal internaţional va fi afectat de o serie de factori: cantități mari de trimiteri, zile libere legale, aglomerarea curselor de transport aerian internațional, precum și numeroase anulări ale curselor aeriene cu plecare din Aeroportul Internațional Henri Coandă. În urma acestor aspecte este posibil să apară întârzieri în timpii de circulație.

„Poşta Română îşi cere scuze clienților pentru disconfortul creat și îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia”, precizează reprezentanţii companiei.

Citeşte şi Investiţii Poşta Română 2021. Compania vrea să construiască două centre logistice. Unde vor fi situate?