Programe de internship 2020

Programe de internship 2020. Internship&Trainee Marathon revine în perioada februarie – mai 2020.

05.02.2020

Programe de internship 2020. În prima parte din anul curent se anunță numeroase oportunități de carieră. O nouă ediție a celui mai important proiect național Internship&Trainee Marathon revine în perioada februarie – mai 2020.

Evenimentul va aduce în atenția studenților și proaspăt absolvenților din toate centrele universitare din România cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry – level.

Programe de internship 2020. 1.800 de oferte

Pe site-ul de carieră Hipo.ro, la ora actuală, sunt active peste 1800 de:

 • programe de internship
 • trainee
 • graduates
 • stagii de practică
 • joburi entry-level

Acestea sunt special gândite pentru studenții, proaspăt absolvenții și tinerii ce își doresc să pună în practică informațiile dobândite în timpul facultății.

Programe de internship 2020. Oportunități

Oportunitățile de carieră pentru tineri sunt oferite de companii renumite ce pot fi descoperite accesând hipo.ro, iar printre acestea se numără și programul Ubisoft Graduate Program.

Acesta este adresat studenților și masteranzilor ce vor absolvi facultatea în domeniul Ingineriei sau a Informaticii, în vara lui 2020, care au cunoștinte de C++ și care au mai puțin de 1 an experiență.

Rolul viitorului Gameplay Devoloper este de a se implica în oferirea unei experiențe de joc distractive și confortabile, dar și interactivă prin colaborarea cu designeri, artiști sau alți membrii ai echipei de dezvoltare a jocurilor din țară sau din străinătate.

Programul se desfășoară pe o perioadă de doi ani. Studenții interesați să se alăture unei companii creative de înaltă tehnologie și un lider în industria jocurilor video, sunt invitați să aplice până pe data de 28 februarie.

Rezultatele din 2019

Pentru proiectul Internship&Trainee Marathon, 2019 a reprezentat:

 • 1.300.000+ căutări de internship-uri și joburi entry-level
 • peste 1900 programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry level în domenii variate
 • numeroase companii participante, printre care: Asseco South Eastern Europe România, Ursus Breweries, E.ON România, Coca-Cola HBC România, Jacobs Douwe Egberts, HeidelbergCement România, METRO Cash Carry România, JTI România, Philip Morris România, L’Oreal România, P&G, ING România, Unilever, Automatic Data Processing (ADP) România.

Programe de internship 2020. Estimări pentru anul curent

”Anul 2020 vine cu vești bune pentru studenți și proaspăt absolvenți! Hipo.ro lansează NextGen, o platformă online dedicată dezvoltării profesionale. Sub umbrela acesteia se regăsesc proiecte special gândite să ușureze primul contact al studenților și proaspăt absolvenților cu piața forței de muncă din România”, conform Catalyst Solutions.

Printre proiecte se numără:

 • NextGen Finance Recruitment Day
 • NextGen Students & Fresh Grads
 • NextGen Internship & Trainee Marathon
 • NextGen Career Guide

NextGen își propune, de asemenea, prin intermediul proiectelor din portofoliu, să acopere toate nevoile de recrutare ale companiilor reușind să atragă atât studenți, cât și proaspăt absolvenți din domenii cât mai variate.

Internship&Trainee Marathon 2020 are misiunea să atragă companii renumite și poate fi accesat de către orice candidat care deține un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. Aceștia vor găsi în perioada februarie – mai 2020 programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level la nivel național disponibile în cadrul companiilor ce s-au înscris în Marathon și nu numai.

Citește și Evenimente Romexpo 2020. De ce nu trebuie să ratați participarea la ROMMEDICA – DENTA I – SOMN EXPO?

 

 

 

 

Citiți și despre: