Stiri: Sanatate

Programele de tratament Ana Aslan revin în staţiunile balneare din România

16.05.2014

Programele de tratament geriatric Ana Aslan revin în staţiunile balneare din România, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), susţinută de Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) lansând, în parteneriat cu Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie şi cu Fundaţia Ana Aslan, un proiect pilot de tratamente geriatrice menite să promoveze tratamentele de acest tip şi să repună în valoare celebrul brand romanesc Ana Aslan.

De asemenea, pentru definitivarea şi promovarea proiectului s-au implica şi Asociaţia Romană de Turism Medical şi echipa despreSpa.ro.

Evenimentul de lansare a programelor geriatrice a avut loc pe 9 mai, anul curent, în cadrul hotelului O3zone din Băile Tuşnad. Discuţiile s-au exact pe puterea brandului Ana Aslan, iar evenimentul l-a avut ca speaker pe Speranţa Prada, preşedinte al Fundaţiei Ana Aslan.

De asemenea, Gabriela Ciricã, şef de secţie la Institutul de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan, a vorbit despre efectele tratamentelor geriatrice, iar Nicu Rădulescu, preşedinte al OPTBR a vorbit despre tratamentele geriatrice ca o nouă oportunitate de dezvoltare pentru turismul balnear.

“Realizarea acestor programe geriatrice, pentru atragerea de turişti romani şi străini, folosind notorietatea şi eficacitatea brandului Ana Aslan, face parte din strategia naţională de dezvoltare a turismului de sănătate şi balnear, astfel că, programul geriatric lansat în cadrul hotelului O3zone, este vizat să se extindă şi în alte hoteluri din reţeaua OPTBR”, au declarat organizatorii evenimentului, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

În plus, cu această ocazie, au fost lansate două programe pentru Hotelul O3Zone – “Trăieşte tânăr” şi “Relaxare. Reechilibrare. Revitalizare”- prin intermediul cărora oaspeţii vor beneficia şi de acces liber la piscină, jacuzzi, saună uscată şi umedă, fitness în cadrul Centrului SPA al Hotelului.

Terapia “Ana Aslan” constă în administrarea produselor Gerovital H3., tratamentul fiind strict individualizat, cu scop preventiv sau curativ, în funcţie de vârstă şi de patologia pacientului.