Stiri: Finante

Educatie financiara

Se reia programul de educaţie financiară Student Club!

19.10.2021

Programul de educaţie financiară Student Club. Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că reia programul de educaţie financiară Student Club. Locurile sunt limitate. Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura prin intermediul platformei Zoom. Primul modul va avea loc pe data de 29 octombrie.

La fiecare două săptămâni, studenţi din diverse universităţi vor putea participa la workshop-uri practice susţinute online de lectorii Autorităţii de Supraveghere Financiară, profesionişti în pieţele de asigurări, pensii private şi piaţă de capital.

Programul de educaţie financiară Student Club. Tematica abordată

Tematica abordată, precum şi modul interactiv de predare îi vor ajuta pe participanţi să îşi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele financiare.

“Educaţia financiară este una dintre direcţiile strategice de acţiune ale ASF. O piaţă financiară dezvoltată şi matură se sprijină întotdeauna pe consumatori informaţi şi educaţi. Parteneriatul pe care-l avem cu marile centre universitare din România, cu un rol de multiplicare semnificativ în ceea ce priveşte demersul de educaţie financiară, este unul solid şi permanent, studenţii fiind principalii beneficiari ai colaborării dintre ASF şi mediul universitar“, a declarat Nicu Marcu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Întâlnirile din cadrul primei ediţii a ASF Student Club s-au bucurat de un real interes din partea participanţilor, programul fiind adresat tuturor studenţilor pasionaţi de finanţe, indiferent de profilul facultăţii.

Înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a ASF Student Club se fac la adresa edu@asfromania.ro până la data de 22.10.2021. Locurile sunt limitate. Formularul de înscriere, precum şi mai multe informaţii sunt disponibile la https://edu.asfromania.ro/student-club/

Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura prin intermediul platformei Zoom. Primul curs va avea loc pe data de 29 octombrie 2021.

Citeşte şi Importanţa inovaţiei în educaţie