Stiri: Finante

Programul de Investiții "Anghel Saligny" 2023

Programul de Investiții „Anghel Saligny” 2023: 68 de noi contracte au fost semnate

08.08.2023

Programul de Investiții „Anghel Saligny” 2023. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea a semnat, la sediul MDLPA, 68 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Ce prevăd proiectele?

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare a apelor uzate, precum şi sistematizarea şi construirea de şanţuri colectoare de scurgere şi evacuare a apelor pluviale.

Programul de Investiții „Anghel Saligny” 2023. Ce spune ministrul Dezvoltării?

„Le-am solicitat colegilor din administraţia publică locală să promoveze şi să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuţia acestora şi să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul Dezvoltării.

Citește și Tendințele globale de consum pentru 2023