Palatul Oscar Maugsch Piata Universului

Programul de lucru cu publicul, în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie anunţat de BCR

29.11.2017

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul joi, 30 noiembrie 2017, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei, precum și vineri 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Excepție fac unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de weekend, nebancare.

Programul de lucru cu publicul va fi afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii.

De asemenea, BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

 

 

Citiți și despre: