Stiri: Sanatate

Rezidentiat 2019 data. Examen Rezidentiat 2019

Programul de Oncologie de la SCJU Sibiu are un nou coordonator

07.08.2015

Dr. Cătană Alina Camelia, medic primar specialitatea hematologie, a fost numită coordonator al Programului Național de Oncologie în cadrul SCJU Sibiu, prin Decizia cu nr. 805/ 06.08.2015 a managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Dr. Vasile Spinean.

Medicul coordonator monitorizează modul de derulare a programului național de oncologie, urmărește respectarea obligațiilor asumate prin contractul încheiat cu CJAS pentru acest program și informează permanent conducerea spitalului cu privire la derularea programului.

În cadrul SCJU Sibiu, în semestrul I al anului, un număr de 593 de pacienți au beneficiat de Programul Național de Oncologie.

Dr. Cătană Alina Camelia este, de asemenea, și coordonatorul subprogramului sindrom SIDPU (sindromul de imunodeficiență primară), în cadrul Programului Național de Diagnostic și Tratament pentru Boli Rare.

„Ținând cont de importanța Programului Național de Oncologie pentru pacienții instituției noastre, am dorit identificarea rapidă a unei persoane care să preia coordonarea să și ne bucurăm să anunțăm că am numit-o pe dna dr. Dr. Alina Cătană, care va prelua integral toate atribuțiile legate de program, astfel încât acesta să se deruleze fără sincope, ca și până acum, iar pacienții să beneficieze de tratamentul corespunzător”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Vasile Spinean.