Stiri: Economie

Programul IMM AGRI-FOOD 2022.

Programul IMM AGRI-FOOD 2022: Astăzi este termenul limită pentru semnarea şi transmiterea contractelor

27.06.2022

Programul IMM AGRI-FOOD 2022. Astăzi este termenul limită pentru semnarea şi transmiterea contractelor din cadrul programului IMM AGRI-FOOD – granturi pentru capital de lucru. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat lista cu statusul solicitanților pentru programul IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru) în urma soluționării contestațiilor depuse la pre-evaluarea automată și a anunțat că au fost transmise 3.469 de decizii privind acceptarea de principiu la finanțare.

Mesajul transmis de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

„Reamintim aplicanților notificați, în limita bugetului alocat măsurii, că termenul de semnare și transmitere în aplicația informatică a contractelor de acordare a ajutorului de stat este luni, 27.06.2022”, conform sursei citate.

Aplicanții vor intra pe www.granturi.imm.gov.ro, vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat și, ulterior, îl vor transmite în aplicație.

Beneficiarii care au îndeplinit toți pașii procedurali, respectiv au semnat și transmis contractul de acordare a ajutorului de stat, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect la instituţia parteneră, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia.

Citeşte şi 300 milioane euro, destinate IMM-urilor din domeniul agriculturii