Stiri: Finante

Programul IMM INVEST ROMANIA

Programul IMM Invest 2021: 183 milioane de lei, noul plafon al Patria Bank

07.04.2021

Programul IMM Invest 2021. Patria Bank a anunţat că dispune de un nou plafon, în valoare de 183 de milioane de lei, pentru antreprenorii care doresc să acceseze finanţare prin programul IMM Invest 2021. Firmele pot solicita finanţare direct în platformă, menţionând Patria Bank drept bancă parteneră. De asemenea, specialiştii Patria Bank oferă suport direct online, prin pagina dedicată din site.

Programul IMM Invest 2021. Anunţul făcut de Patria Bank

„Programul IMM Invest a fost printre preferatele antreprenorilor mici şi mijlocii din Patria Bank anul trecut. Ne bucurăm să începem noul program 2021 cu cereri de finanţare în lucru deja, în valoare de peste 100 de milioane de lei. Cele mai multe solicitări vin de la firme care activează în comerţ şi industrie”, a menţionat Ionuţ Coşman, Manager IMM şi Corporate Patria Bank.

În cadrul programului IMM Invest antreprenorii au avantajul că statul asigură până la 90% din valoarea creditului. Firmele nu plătesc comision de rambursare anticipată. Perioada de acordare a garanţiei este de maximum 72 de luni.

Valoarea maximă a creditelor

De asemenea, valoarea maximă a creditelor poate fi de până la:

  • 5 milioane lei pentru capital de lucru
  • 10 milioane lei pentru investiţii.

Din ajutorul de stat se acoperă plata dobânzii datorate de beneficiarii Programului pe o perioadă de 8 luni de la data acordării creditului, fără a se depăşi data de 31.10.2021 (inclusiv), precum şi valoarea integrală a comisionului de administrare şi a comisionului de risc datorat pe întreaga durată de derulare a creditului garantat în cadrul Programului.

Firmele care doresc să se înscrie în program alegând Patria Bank drept bancă parteneră o pot face simplu transmiţând datele de contact prin formularul din site-ul Patria Bank – IMM Invest România.

Citeşte şi Programul Vacanţă activă în Bucureşti. Când încep înscrierile?