Teste COVID Kaufland

Programul În stare de bine. Anunţul făcut de Kaufland

03.07.2020

Programul În stare de bine. Kaufland România a anunţat că a lansat un nou apel de proiecte în cadrul programului În stare de bine. Acesta oferă organizațiilor neguvernamentale granturi nerambursabile pentru a derula proiecte sustenabile pentru România.

Programul În stare de bine. Bugetul alocat

Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 lei.

Aşadar, ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc între 21-23 iulie 2020.

Proiectele se depun online pe platforma programului. Aceasta este disponibilă pe www.instaredebine.ro.

Programul În stare de bine. Domenii

Domeniile avute în vedere de program sunt:

  • cultura
  • sportul
  • viața sănătoasă

O atenţie deosebită este acordată proiectelor care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile și care implică în mod activ beneficiarii cărora li se adresează şi comunităţile din care aceştia fac parte.

Bugetul unui proiect poate fi de minim 25.000 lei și maxim 235.000 lei. Durata proiectului este cuprinsă între 2 și 6 luni.

Mai multe informaţii despre criteriile de aplicare, Ghidul Solicitanților și documentele ce trebuie completate sunt disponibile pe site-ul programului, www.instaredebine.ro.

Programul În stare de bine. Sesiune de informare

Organizatorii au în plan și o sesiune de informare online pentru toate organizațiile interesate, care va avea loc în data de 14 iulie 2020 între orele 15:00-17:00 (detalii despre participare vor fi anunțate ulterior pe site-ul programului).

Ce spun reprezentanţii Kaufland?

„Lupta pentru bine nu se încheie niciodată, astfel că ne continuăm misiunea de a oferi sprijin sectorului non-profit printr-un nou apel de proiecte, ce reprezintă dovada clară a dedicării noastre înspre a ajuta și a contribui. Ne asumăm și de aici înainte să fim aproape de comunități și nu ne oprim din a arăta că implicarea face diferența, de la acțiuni mici până la proiecte mari”, a afirmat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Programul #ÎNSTAREDEBINE este susținut de Kaufland România și implementat cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile. Valoarea totală a granturilor nerambursabile alocate este de 1 milion de euro.

Citeşte şi Banca Română de Credite şi Investiţii deschide o agenţie în Galaţi