Stiri: Companii

Programul “Litoralul pentru toţi”

Programul “Litoralul pentru toţi” a început. Ce ofertă anunţă hotelierii?

29.08.2022

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 13 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Programul “Litoralul pentru toţi” a început duminică, 28 august 2022. În acest an, tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, tarifele fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, a anunţat Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Conform Federaţiei, Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon.

100 de hoteluri

FPTR mizează pe 100 de hoteluri care vor pune la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Preţuri

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopţi de cazare.

Programul Litoralul pentru Toţi este susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Citeşte şi Topul ţărilor de unde să lucrezi la distanţă