Programul Primul Zambet

Kaufland şi Salvaţi Copiii lanseză programul Primul Zâmbet

03.11.2018

Kaufland România şi Organizația Salvați Copiii au lansat proiectul Primul Zâmbet. În cadrul programului, mamele din întreaga ţară primesc sprijin încă din primele clipe de viață ale nou-născutului.

Nu mai puţin de 30 de maternități din ţara noastră vor primi cutii complete cu lucruri necesare bebelușilor. Acestea sunt esențiale pentru primele săptămâni de viață. Ele pot însemna un sprijin major pentru părinții din comunități vulnerabile.

Proiectul Primul Zâmbet vine în beneficiul a 3.000 de proaspete mămici.

Programul Primul Zâmbet: Ce conţin cutiile?

Cutiile acordate conțin produse care se găsesc exclusiv în magazinele Kaufland:

  • haine pentru copii din colecția Kuniboo,
  • produse de igienă și îngrijire din gama bevola® baby, concepute special pentru pielea sensibilă a celor mici (șampon delicat, ulei de îngrijire și șervețele umede),
  • scutece K-Classic,
  • broșuri cu informații utile din partea Salvați Copiii
  • alte lucruri necesare bebelușilor.

 

Programul Primul Zâmbet: Modelul The Finnish Box

Proiectul Primul Zâmbet are la bază conceptul cutiei finlandeze (The Finnish Box). Aceasta este oferită de Guvernul Finlandei tuturor mamelor însărcinate în ultimul trimestru și care conține diverse lucruri necesare primelor zile din viața bebeluşului.Cutia finlandeză este și o politică publică de sănătate care a înregistrat rezultate extraordinare în scăderea mortalității infantile în această țară.

Finlanda are, la ora actuală, cea mai mică rată a mortalității infantile din Europa. Este vorba de 1,7 decese la 1000 de născuți vii. În acelaşi timp, în România, rata este cea mai ridicată din Europa, cu o valoare de 7 la mie. Procentul este dublu față de media Uniunii Europene care a ajuns la 3,6 la mie.

Programul Primul Zâmbet: Ce spun reprezentanţii Kaufland?

„Copiii înseamnă viitorul unei nații. Ne dorim ca toți copiii României să se bucure de un start cât mai bun în viață și să ajutăm, în același timp, tinerele mame. Știm că primele zile din viața de părinte sunt copleșitoare, de aceea Kaufland România, alături de Organizația Salvați Copiii, dorește să ajute proaspetele mame să se bucure de Primul Zâmbet și să știe că toți copiii se nasc egali, indiferent de locul sau mediul în care vin pe lume”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Citeşte şi Turismul din România creşte şi în 2018

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Kaufland şi Salvaţi Copiii lanseză programul Primul Zâmbet

  1. Pingback: Aplicatie produse traditionale. Anuntul facut de AFIR | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.