Stiri: Logistica

Înscrieri Rabla 2022

Programul privind casarea autovehiculelor uzate, amânat. Anunțul făcut de AFM

13.10.2022

Programul privind casarea autovehiculelor uzate. Administrația Fondului pentru Mediu anunță amânarea lansării Programului pentru perioada 11 noiembrie 2022, ora 10:00 – 30 decembrie 2022, ora 14:00.

Depunerea cererilor de finanțare

În această perioadă sau până la epuizarea bugetului alocat sesiunii de finanțare, solicitanții vor putea depune cererile de finanțare, împreună cu documentația aferentă, în aplicația informatică prin intermediul conturilor de utilizator create.

Programul privind casarea autovehiculelor uzate. Crearea conturilor de utilizator 

Crearea conturilor de utilizator în aplicația informatică de către solicitanții unități administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraș sau municipiu și subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiului București se va putea realiza începând cu data de 07 noiembrie 2022.

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul Programului Iluminat public, Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Programului Eficiență energetică în clădirile publice, Programului Rabla Clasic și a Programului Rabla Plus rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare pentru acest program de casare.

Citeşte şi Lansarea Programului Iluminat Public 2022. Ce buget alocă AFM?