Stiri: Logistica

Programul Rabla Clasic 2021

Programul Rabla 2019: Noi dosare aprobate

29.05.2019

Programul Rabla 2019. Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM. Astfel, în urma aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 27 mai 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

Programul Rabla 2019. 250 de mașini

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 123 dosare pentru 250 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 91 dosare pentru 201 autovehicule (44 electrice hibride și 157 pur electrice).

Programul Rabla 2019. Listele complete

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

Programul Rabla 2019. Până când se pot depune dosare?

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât și pentru Programul Rabla Plus, se desfășoară până la data de 30 septembrie 2019.

Citește și ANOFM angajări 2019. Anunțul făcut de instituție