Stiri: Logistica

Suplimentare fonduri Rabla Clasic si Rabla Plus

Programul Rabla 2019. Noi dosare aprobate

16.06.2019

Programul Rabla 2019. Listele cu persoanele juridice acceptate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM. Astfel, în urma aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 14 iunie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

Programul Rabla 2019. 175 de dosare acceptate

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 175 dosare pentru 279 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 34 dosare pentru 116 autovehicule (16 electrice hibride și 100 pur electrice) și o contestație pentru un autovehicul pur electric.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus. Listele dealerilor sunt, de asemenea, disponibile pe site-ul instituției.

Programul Rabla 2019. Până când se mai pot depune dosare?

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât și pentru Programul Rabla Plus, se desfășoară până la data de 30 septembrie 2019.

Citește și Prima piață din România în care poți să plătești cu cardul