Programul Rabla 2020.

Programul Rabla: 381 dosare, acceptate

21.06.2018

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM. Astfel, ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 20 iunie 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 381 dosare pentru 781 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 38 dosare pentru 55 autovehicule (10 electrice hibride și 45 pur electrice).

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus până la data de 28 septembrie 2018.

 

 

 

 

Citiți și despre: