Stiri: Retail

Programul Upgrade eMAG 2021

Programul Upgrade eMAG 2021: Compania investeşte 4 milioane de lei

07.07.2021

Programul Upgrade eMAG 2021. Compania eMAG a anunţat că lansează programul Upgrade pentru a susține angajații aflați la început de drum în a-și defini următorul pas în carieră și a dobândi cunoștințele necesare pentru a ajunge acolo.

Programul Upgrade eMAG 2021. Investiţie de 4 milioane de lei

Printr-o investiție de 4 milioane de lei, eMAG va susține pregătirea a 800 de colegi aflați la începutul carierei, care vor beneficia de sprijinul necesar pentru a se adapta la nevoile actuale de pe piața muncii.

Principalele specializări pe care angajații entry-level din eMAG le vor avea la dispoziție să le exploreze sunt:

  • tehnologie
  • marketing
  • vânzări
  • finanțe
  • optimizarea proceselor

Acestora li se adaugă însă orice domeniu de interes pentru cei care vor să crească mai repede în eMAG.

Ce spune conducerea companiei?

„eMAG a crescut accelerat în ultimii ani și datorită oamenilor aflați în spatele proiectelor noastre care au fost mereu deschiși să testeze și să învețe lucruri noi. Știm cât este de important să descoperi ce-ți place sau ce ți se potrivește cât mai devreme și să fii ajutat să ajungi unde îți dorești. Prin Upgrade ne dorim să îi susținem pe cei aflați la început de drum să își dezvolte competențele de care au nevoie, iar programul este special gândit astfel încât să le ofere tot sprijinul și perspectiva de dezvoltare”, a declarat Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG.

Programul Upgrade eMAG 2021. Module

Programul Upgrade se va desfășura pe parcursul a mai mulți ani, în patru ediții a câte 200 de participanți. Fiecare parcurs de învățare este format din trei module, care vizează:

  • orientarea în carieră
  • dezvoltarea competențelor tehnice, de specialitate și a competențelor viitorului.

Acestea au fost gândite astfel încât să îi ajute pe colegi să fie cât mai bine pregătiți pentru a trece la următorul rol în cariera lor.

Citeşte şi Investiţii eMAG: 1,5 milioane de euro pentru reamenajarea sediului central