Stiri: Logistica

Finanțări pentru producția de energie verde.

Proiecte de infrastructură 2023: Au fost semnate 68 de noi contracte de finanțare

02.08.2023

Proiecte de infrastructură 2023. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei Adrian-Ioan Veştea a semnat 68 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 822.658.218,02 lei.

Modernizarea infrastructurii

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor şi vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor şi a spaţiilor publice, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare, a staţiilor de epurare şi a reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea şi refacerea unor poduri, a unei punţi pietonale şi a unui pasaj auto.

Proiecte de infrastructură 2023. Dezvoltarea comunităţilor locale

„Toate proiectele şi iniţiativele noastre în domeniul dezvoltării şi administraţiei publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităţilor locale şi să contribuie la bunăstarea cetăţenilor. Ca oameni de administraţie, ne-am asumat să fim în slujba românilor şi trebuie să le punem la dispoziţie servicii publice de calitate, moderne şi durabile”, le-a transmis ministrul Veştea, primarilor prezenţi, astăzi, la Ministerul Dezvoltării.

Citește și Timișoara, un pol de atracție pentru investitorii străini