Stiri: Social

Proiecţii de film şi spectacole, în parcurile din Sectorul 3

21.08.2015

Parcurile din Sectorul 3 din Capitală găzduiesc și în acest weekend proiecții de filme și spectacole din stagiunea muzicală estivală. Astfel, În parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea, Primăria Sectorului 3 continuă evenimentele organizate în cadrul „Stagiunii muzicale estivale” și ‘”Simfoniilor de vară”, cu invitați din toate genurile muzicale.

Vineri seară este rândul folk-ului, prin Marius Bațu, să încânte publicul din parcul „Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 20.00. Tot în parcul „Alexandru Ioan Cuza” vor cânta sâmbătă, 22 august, formația „La Musica Orchestra'”, iar duminică, 23 august, Armonia Bând.

Totodată, copiii sunt așteptați sâmbătă, de la 10.00 la 12.00, să se întâlnească la „Foișorul copiilor” cu statuile vivante ale Teatrului Masca, iar duminică pot viziona piesa „Povești din lumea insectelor” pusă în scenă de actorii teatrului Coquette.

La cinematograful în aer liber, din parcul Titan, în acest weekend vor avea loc proiecțiile „O duminică frumoasă'” în regia lui Nicole Garcia și „Legenda călărețului fără cap” în regia lui Tim Burton.

Duminică poate fi vizionat filmul „Legenda călărețului fără cap”. Cu Johnny Depp și Christina Ricci în rolurile principale, filmul ce a luat Oscarul pentru cea mai bună scenografie.

Proiecţii de film şi în Parcul Crângaşi. Ce pelicule vor rula