Stiri: Constructii

Proiectul imobiliar Bonton Luxury Villas

Proiectul imobiliar Bonton Luxury Villas, o investiţie de 16 milioane de euro

25.05.2021

Proiectul imobiliar Bonton Luxury Villas. City Garden investeşte peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de lux în Pipera. Amplasat în spatele Şcolii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilităţi exclusive pentru rezidenţi, printre care piscină şi club de fitness.

Proiectul imobiliar Bonton Luxury Villas. Două faze

Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze. Prima fază va fi terminată anul acesta, respectiv sfârşitul anului 2022 pentru a doua fază.

Având un regim de înălţime de parter+două etaje şi suprafeţe construite între 353 şi 442 mp., vilele complexului beneficiază de 6-7 camere. În funcţie de preferinţe, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidenţial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viaţă extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinţi, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Proiectul beneficiază de o locaţie excelentă, la 200 m de Şcoala Americană şi cele 900 ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber, în natură. Datorită poziţionării unice şi a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expaţi şi antreprenori, dar şi de investitorii atraşi de preţ, care le asigură un yield în jur de 8%”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Dotări

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar şi terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcţie de nevoile clientului, cu dressinguri şi 2 băi, şi la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou şi terasă. Pe lângă spaţiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate şi pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, standard sau premium.

Citeşte şi Investiţii imobiliare 2021. Ce estimări există pentru acest an?