Stiri: Constructii

Tureni Logistic Warehouse

O nouă tranzacţie importantă pe piaţa imobiliară din România

24.06.2021

Proiectul imobiliar One Lake Club. ​Dezvoltatorul One United Properties a anunţat încheierea tranzacției prin care a preluat de la o companie din cadrul Țiriac Group un teren de 21.165 mp. pe malul Lacului Tei. Valoarea tranzacției se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii.

Proiectul imobiliar One Lake Club. Un nou club rezidenţial

De asemenea, compania informează că are în plan să dezvolte pe terenul astfel achiziționat un nou proiect imobiliar, One Lake Club. Acesta va fi conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate, precum:

  • piscină
  • spa
  • sală de sport
  • braserie

Poziționarea terenului va oferi noului proiect imobiliar pe care compania plănuiește să îl dezvolte vedere directă asupra Lacului Tei, dar și acces rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3.

Tranzacția se înscrie în linia strategiei One United Properties de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului, care se bucură de numeroase facilități.

Unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din Capitală. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase.

Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. Dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din ţara noastră care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Citeşte şi One United Properties obţine o finanţare de 50 milioane de euro