Stiri: Constructii

Proiectul One Cotroceni Park

Prima fază a proiectului One Cotroceni Park, finalizată

18.01.2022

Proiectul One Cotroceni Park. Compania One United Properties S.A confirmă recepția pentru Faza I a dezvoltării One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale. Faza I a dezvoltării are o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 75% din spațiile de birouri și comerciale au fost închiriate.

Cel mai mare proiect de regenerare urbană

One Cotroceni Park este cel mai mare proiect de regenerare urbană din București, cu funcționalități mixte, format dintr-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și două clădiri de birouri și spații comerciale, livrate în două faze.

Faza I a componentei office de la One Cotroceni Park a fost finalizată la sfârșitul anului 2021. Totodată, dezvoltatorul One United Properties a început lucrările și la Faza II a proiectului, lucrări care acoperă la acest moment structura + 8 niveluri. Faza II cu o suprafață închiriabilă brută de 35.000 mp va fi livrată în 2022.

Proiectul One Cotroceni Park. Un concept de ultimă generaţie

„Prin One Cotroceni Park propunem un concept de ultimă generație care înglobează în mod ideal spațiul de lucru, locuința, cumpărăturile, toate într-o dezvoltare sustenabilă ce redefinește conceptele clasice imobiliare. Acest amplu proiect de regenerare urbană aduce valoare comunității locale și Bucureștiului însuși, deoarece imaginea orașului va crește la un nivel comparabil cu cel al metropolelor de top din lume. Iar acesta este un alt pas pe care îl facem către credo-ul nostru – acela că Bucureștiul ar trebui să devină un oraș global”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Facilităţi integrate

Situat în Cotroceni, una dintre cele mai renumite și căutate zone din Capitală, conceptul aduce pe piață un business park unic, ce oferă companiilor aflate în căutarea unei soluții de eficientizare a sediului spații moderne și certificate, cu acces la numeroase servicii și facilități integrate.

Dezvoltarea beneficiază de precertificare LEED Platinum v4, care atestă funcționarea durabilă și impactul minim asupra mediului și se află în curs de obținere a certificării WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea și bunăstarea la locul de muncă.

Companii care au sediul în One Cotroceni Park

Printre companiile care vor avea sediul la One Cotroceni Park se numără:

  • Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România și în primii 30 din lume,
  • Deutsche Bahn Cargo România, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa
  • SII România, companie multinaţională specializată în servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing

Portofoliul companiei One United Properties include 101.000 mp de spații de birouri în cadrul clădirilor:

  • One Tower
  • One Cotroceni Park Faza I
  • One North Gate
  • One Herăstrău Office

Citeşte şi One United Properties distribuie titluri gratuite pentru acționarii săi