Proiectul rezidential CITTA' Residential Park

Electrogrup începe construcția proiectului rezidențial CITTA’ Residential Park

22.01.2020

Proiectul rezidențial CITTA’ Residential Park. Electrogrup a anunțat demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidențial CITTA’ Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori de profil din România. Proiectul are o valoare de peste 5,6 milioane de euro.

Proiectul rezidențial CITTA’ Residential Park. Ce spun reprezentanții Electrogrup

„Experiența noastră demonstrată în proiectele de construcții din România și alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din București al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafață de aproximativ 5.500 de metri pătrați utili, ce constă într-o clădire rezidențială cu 11 etaje și două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidențiale din regiunea estică a Capitalei”, declară Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup.

Proiectul rezidențial CITTA’ Residential Park. 94 de apartamente

Lucrările au pornit în ianuarie 2020. Durata acestora este estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 de metri pătrați. Clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere.

Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari, boxelor și adăpostului halei.

Ce spun reprezentanții Nusco Imobiliara?

„În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA’ Residential Park și vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei”, anunță Michele Nusco, Președinte, Nusco Imobiliara.

Proiectul rezidențial CITTA’ Residential Park. Etape

Localizat în Sectorul 2, cu acces facil din Șoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include și amenajări exterioare care vor consta în spații verzi și locuri suplimentare de parcare. Până la ora actuală, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidențial va fi completat cu 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum:

  • Germania
  • Polonia
  • Belgia
  • Olanda

Compania contribuie, așadar, la acoperirea nevoii naționale de construcție de infrastructură durabilă, pe lângă contribuția în domeniile sale de activitate consacrate – energetic și telecomunicații.

Citește și Câte avioane au decolat din București în 2019?

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Electrogrup începe construcția proiectului rezidențial CITTA’ Residential Park

  1. Pingback: Simona Halep devine ambasador AVON | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Roche Romania, amendata de Consiliul Concurentei | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Simona Halep devine ambasador al brandului AVON

Comentariile nu sunt permise.