Stiri: Stiri

Proiectul rezidenţial Edenia Titan 2 a fost finalizat

28.11.2013

Adama a finalizat onstrucţia apartamentelor din cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare a proiectului rezidenţial Edenia Titan.

Dezvoltatorul imobiliar a investit în ultimele 12 luni 14,1 milioane euro, concretizându-se în 210 apartamente.

Astfel, portofoliul de locuinţe ale Adama în în cartierul bucureştean ajunge la 950 de apartamente.

Investiţia pentru această etapă a proiectului se ridică la 8,7 milioane euro, Edenia Titan 2 cuprinzând o clădire de 11 etaje şi 126 de apartamente de una, două şi trei camere.

Lucările de construcţie au fost demarate în luna octombrie a anului trecut.

„Suntem mândri să putem afirma că, o dată cu livrarea Edenia Titan şi Evocasa Optima 2, suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea misiunii pe termen lung pe care şi-a stabilit-o Adama, aceea de a livra locuinţe noi convenabile, respectând standardele europene de calitate. Echipa noastră de vânzări a observat un interes în creştere pentru Edenia Titan încă dinainte de finalizarea construcţiei astfel că suntem optimişti în ceea ce priveşte impactul acestei noi faze de dezvoltare în rândul potenţialilor clienţi”, a declarat Andreas Holler, CEO Adama Group.

O garsoneră în noul ansamblu rezidenţial are un preţ de pornire de la 54.286 euro, un apartament cu două camere – 62.381 euro, iar o locuinţă cu trei camere costă de la 95.968

„Pentru achiziţionarea unui apartament, clienţii au la dispoziţie metode diverse de finanţare, de la plata integrală cash sau în baza unui credit, inclusiv prin Programul „Prima Casă”, la rate direct la dezvoltator pe o perioadă maximă de 12 luni”, au afirmat reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar.