Proiectul rezidential H Pipera Lake

A început construcția proiectului rezidențial H Pipera Lake!

09.08.2019

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a anunțat că a început lucrările de construcție pentru cel mai amplu proiect rezidențial al său: H Pipera Lake. Din totalul de 390 de apartamente care urmează a fi livrate în prima fază 45% au fost deja vândute.

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. Ce spun reprezentanții Hagag Group?

„Am decis să investim în România deoarece am simțit potențialul enorm al pieței și suntem convinși că H Pipera Lake va aduce un plus de valoare zonei de nord a capitalei. Ne bucurăm să începem construcția primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar și o confirmare a faptului că piața este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică și plănuim să adăugăm noi proprietăți în portofoliul local al companiei, dar și să lansăm noi proiecte”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. 90 milioane de euro

Proiectul presupune o investiție totală estimată la 90 de milioane de euro.

H Pipera Lake a primit autorizația de construcție și va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafață totală de teren de 57.000 metri pătrăți. Prima fază a construcției va livra 5 clădiri a câte 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și un regim de înălțime P+6E+7R. Unitățile vor avea suprafețe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcției va fi finalizată la finalul anului 2020.

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. Un proiect de mari dimensiuni

„H Pipera Lake este un proiect de mari dimensiuni, iar demararea lucrărilor de construcție marchează un moment important în extinderea companiei pe piața locală. Amplasat într-o zonă în continuă dezvoltare și care găzduiește astăzi mai mult de 1.200.000 de metri pătrați de spații de birouri, H Pipera Lake își propune să devină căminul ideal pentru toți cei care își desfășoară activitățile zilnice în cadrul polului de birouri din vecinătate, dar și pentru persoanele care sunt în căutarea unei locuințe ferite de agitația orașului și totuși aproape de punctele de interes ale unui trai modern: supermaketuri, centre comerciale, restaurante, etc.”, a adăugat Ana – Maria Pop, Chief Operating Officer în cadrul Hagag Development Europe.

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. BTD Construct

BTD Construct a fost desemnat Antreprenor General al proiectului.

„Suntem încântați de această nouă colaborare și ne bucurăm să lucrăm alături de un dezvoltator de talie internațională precum Hagag Group. H Pipera Lake este un proiect ambițios, care ne pune în valoare echipa și profesionalismul. Experiența de peste 16 ani a echipei BTD Construct & Ambient în domeniul construcțiilor și know-how-ul acumulat în cei șase ani de activitate și de proiecte finalizate cu succes constituie cartea noastră de vizită atunci când vorbim despre calitate, rezistență și design în construcții și reprezintă angajamentul nostru de a livra o lucrare executată la cele mai înalte standarde” a declarat CEO-ul companiei BTD Construct.

Proiectul rezidențial H Pipera Lake. 1.350 de locuințe

Dezvoltat pe malul lacului Pipera, proiectul va include în total 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime de S+P+6E+7R. Acestea sunt deservite de:

  • peste 1.600 de locuri de parcare
  • spații verzi generoase
  • locuri de joacă
  • zonă de promenadă amenajată pe malul lacului
  • minimarket și farmacie în incinta ansamblului
  • grădini proprii pentru apartamentele de la parter

Citește și Samsung Galaxy Note10 și Samsung Galaxy Note10+. Ce prețuri au telefoanele la Vodafone?