Stiri: Constructii

Proiectul rezidențial Parcului20 - apartamente

Proiectul rezidențial Parcului20: 30% din apartamente s-au vândut deja!

12.07.2019

Proiectul rezidențial Parcului20. Cordia România a anunțat că a vândut 30% din prima fază a Parcului20. În plus, dezvoltatorul anunță că urmează să lanseze noi proiecte rezidențiale. Astfel, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal precizează că prima fază a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din nordul Capitalei, a fost vândută în proporție de 30%. Investiția pentru prima fază a Parcului20 se ridică la 24 de milioane de euro din investiția totală de 40 de milioane de euro necesară întregului proiect.

Proiectul rezidențial Parcului20. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

„În contextul în care lucrările de construcție la Parcului20, demarate în luna aprilie 2019, avansează în ritm rapid, la fel și vânzările, anunțăm achiziția unui teren în suprafață de 15.500 metri pătrați situat pe strada Fabrica de Cărămidă”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia. ”Acest teren, alături de cel din zona Laminorului, e destinat segmentelor mediu și mediu-superior, cu accent pe un echilibru foarte bun între localizare, arhitectură și prețul imobilului, la fel ca în Parcului20.”

Proiectul rezidențial Parcului20. Planurile Futureal

Pe lângă proiectele rezidențiale anunțate și de continuarea investiției de 40 de milioane de euro în Parcului20, care se va derula în următoarele 24-30 de luni, Futureal explorează noi piețe în vederea extinderii segmentului său de dezvoltare de proiecte office. În acest context, o destinație nouă poate fi Capitala.

„Strategia noastră, atunci când intrăm pe o piață nouă, este să începem cu rezidențialul, prin divizia noastră specializată Cordia. Am făcut acest lucru în România, prin proiectul Parcului20 și prin achiziția a încă patru loturi de teren în nordul Bucureștiului, pe care vom dezvolta proiecte rezidențiale”, a declarat Tibor Tatár, CEO Dezvoltare Comercial și Retail, membru al Consiliului de Administrație Futureal.

Proiectul rezidențial Parcului20. 469 apartamente

Proiectul Parcului20 este dezvoltat în două faze și va avea, în total, 469 de apartamente. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial este septembrie 2020, iar cea de-a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima etapă.

Cele 469 de apartamente ale ansamblului Parcului20 sunt destinate segmentului mediu și mediu-superior. Locuințele sunt disponibile în 30 de configurații:

  • studiouri
  • apartamente cu două, trei sau patru camere
  • duplexuri cu cinci camere

Peste jumătate din unitățile din Parcului20 se califică pentru achiziția cu TVA de 5%. Toate cele 469 de apartamente ale proiectului sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație

De asemenea, Parcului20 va avea:

  • 579 de locuri de parcare
  • o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați
  • parcare pentru biciclete
  • grădină yoga și echipamente outdoor pentru exerciții calestenice.

Investiții de 100 de milioane de euro

Cordia România a anunțat recent investiții de 100 de milioane de euro în dezvoltarea rezidențială a patru terenuri. Aceastea se adaugă celor 40 de milioane de euro ce vor fi investite în dezvoltarea proiectului Parcului20.

Citește și Tabere gratuite pentru copiii ai căror părinți lucrează în străinătate