Stiri: Companii

Project1 lansare Romania

Project1 se lansează pe piața din România

19.09.2019

Project1 a anunțat că deschide operațiunile în România cu o echipă de 21 de profesioniști. Majoritatea angajaților sunt ingineri din domeniul construcțiilor, fiecare cu o experiență de minim cinci ani în industria amenajărilor de birouri de tip corporate.

Project1 lansare România. Fondatorii companiei

Compania Project1 a fost fondată de Ștefan Olaru, Tudor Chindea și Valentin Nour, ale căror nume sunt legate de piața de birouri din țara noastră. Cei trei dețin o experiență de peste 10 ani în industria de profil.

Până la ora actuală, Project1 a semnat și are în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro.

Principalii clienți care au ales Project1 ca partener pentru livrarea noilor spații de birouri sunt:

  • Amazon Development Romania
  • Thales Systems Romania
  • Visteon Electronics
  • Buck Consultants Limited Londra
  • Nagarro Romania
  • International British School of Bucharest

Project1 lansare România. Cifra de afaceri

Compania își propune să încheie anul 2019 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. Estimarea pentru anul 2020 este o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

„Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri – inclusiv mobilierul aferent – se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață”, spune Valentin Nour, CEO Project1.

Project1 are în plan să devină cea mai puternică resursă pentru piața amenajărilor de birouri.

Serviciile oferite de companie

Compania asigură și servicii de mentenanță preventivă, sub formă de programe anuale de întreținere, dar și corectivă, de tipul Service Level Agreement, garantând clienților anumiți timpi de reacție în caz de necesitate.

“Echipa Project1 deține o expertiză extinsă în proiectele de amenajări de mari dimensiuni. Dinamica și specificul acestor amenajări presupun riscuri cu care însă noi ne-am obișnuit. Pregătim analiza riscurilor din faza de evaluare a proiectului și reușim astfel să gestionăm situațiile neprevăzute și să respectăm graficul de execuție. Forța echipei noastre este dată de oamenii din echipă și de partenerii care ne urmează. Suntem capabili să mobilizăm forțe de implementare de peste 500 de specialiști, pe toate domeniile de expertiză. Presiunea timpului este enormă și rolul nostru este să facem ușoară misiunea companiilor, acea tranziție către un spațiu funcțional. Practic, vorbim de energie și cunoștințe pe care le punem la dispoziția beneficiarilor finali, astfel încât focusul să rămână pe operațiunile business-ului propriu. Se resimte nevoia unui astfel de antreprenor în lumina efervescenței pe care o întâlnim în piața de real estate din România.“ a declarat Ștefan Olaru, COO Project1.

Project1 lansare România. Birouri în București și Timișoara

Compania va avea sediul central localizat în București, la parterul clădirilor Bucharest Business Park din proprietatea fondului austriac CA IMMO.

Cel de-al doilea birou Project1, cel din Timișoara, va fi inaugurat în complexul City Business Center deținut de fondul sud-african NEPI ROCKCASTLE.

Compania are în portofoliul său și producători din alte segmente, precum uși, partiții, plafoane, corpuri de iluminat și alte accesorii, ca parte din politica sa de outsourcing direct pentru clienții săi.

Citește și Salată de vinete calorii: Motivul pentru care trebuie să renunțăm să mai punem maioneză