Stiri: Logistica

Prologis are un nou Country Manager pentru Polonia

22.07.2014

Prologis a anunţat ieri că Paweł Sapek se va alătura companiei pe funcţia de Senior Vice President şi Country Manager pentru Polonia. În acest rol, el va fi responsabil de gestionarea activităţilor de investiţii şi operaţiuni ale companiei.

Paweł Sapek deţine o experienţă de 18 ani în managementul imobiliar şi de proiecte, iar înainte a lucrat pentru Segro Polonia, unde a deţinut funcţia de Business Development Manager pentru Europa Centrală şi de Est.

Înainte de a se alătura Segro, a lucrat pentru Arup, o firmă multinaţională de servicii profesioniste, dar şi pentru Morrison Knudsen Corporation.

„Palmaresul dovedit al lui Pawel în dezvoltarea imobiliară în această regiune, alături de înţelegerea sa profundă a activităţii clienţilor noştri îl recomandă pentru a deveni un membru de valoare al echipei noastre din Polonia. Sunt sigur că expertiza şi experienţa lui Pawel ne vor ajuta să ne ducem compania la un nivel şi mai înalt, care va fi apreciat de clienţii noştri şi de investitori deopotrivă”, a declarat Ben Bannatyne, Managing Director Prologis Central & Eastern Europe.

Prologis este lider în furnizarea de spaţii industriale în Polonia, cu un portofoliu care totaliza peste 2 milioane de metri pătraţi în 20 de parcuri logistice la 31 martie 3014.