Charter Sibiu Egipt.

Promoţie Air France KLM: 90 de destinații, cu preţuri reduse cu până la 45%

25.08.2016

Compania aeriană Air France KLM a lansat cea mai aşteptată promoție a anului. Oferta companiei include peste 90 de destinații reduse cu până la 45% din prețul biletului de avion. După o vară plină de călătorii și pasageri, începând de astăzi Air France KLM declară deschisă sesiunea de rezervări a biletelor de avion pentru acest sfârșit de an.

Astfel, turiştii care încă nu și-au rezervat vacanțele pentru lunile următoare sau pentru primăvara anului viitor au acum șansa de a profita de reduceri semnificative la destinații precum India, Africa de Sud, China, Columbia, Brazilia, insulele din Caraibe, SUA, Canada și multe alte țări de pe toate continentele lumii.

Prețul unui zbor către Asia și Africa începe de la 499 euro, către Caraibe și Oceanul Indian, de la 598 euro, iar către America de Nord, de la 585 euro.

Destinațiile-vedetă sunt cele din America Centrală și de Sud, pasagerii având acces la prețuri precum 598 euro pentru Panama sau 599 euro pentru Bogota.

Amsterdam, Paris și Stockholm se regăsesc și ele în ofertă, la prețuri foarte bune: Amsterdam, de la 129 euro, Paris, de la 169 euro, și Stockholm, de la 159 euro, cu toate taxele incluse.

Perioada promoțională începe pe 25 august, și se va încheia pe 14 septembrie 2016. Pentru destinațiile europene, călătoria poate fi efectuată până pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinațiilor, până pe 30 iunie 2017. Reducerile nu sunt disponibile în perioada sărbătorilor de iarnă.