Ryanair rezervari

Promoţie masivă la Ryanair: Ce preţuri au biletele de avion?

28.06.2017

Compania aeriană Ryanair a lansat astăzi, 28 iunie, o promoție masivă pentru ţara noastră. Este vorba de o reducere de până la 20% pentru peste 150.000 de locuri, disponibile pe toate rutele din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 iulie – 30 noiembrie, promoție care le va asigura economii și mai mari clienților români care se pregătesc de următoarea vacanță.

Aceste locuri, disponibile la tarif promoțional, pot fi rezervate începând de astăzi, până la miezul nopții, vineri, 30 iunie, și pot fi găsite doar pe site-ul companiei aeriene.

“Cu această reducere de 20% aplicată pentru mai mult de 150.000 de locuri de pe toate rutele din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în perioada iulie – noiembrie, nu a existat vreodată un timp mai potrivit în care să vă rezervați următoarea vacanță la tarif redus în Europa. Această ofertă extraordinară este valabilă până Vineri (30 iunie), așa că invităm clienții să acceseze Ryanair.com/ro pentru rezervări”, a spus Denis Barabas, Ryanair.

 

 

Citiți și despre: