Stiri: Logistica

Ryanair zbor Bucuresti - Pisa.

Promoție Ryanair: Reduceri la biletele de avion

19.11.2018

Promoție Ryanair. Compania aeriană Ryanair a anunțat că lansează luni 19 noiembrie 2018, o campanie promoțională. Este vorba de ‘Săptămâna Cyber’, care anul acesta are loc cu o săptămână mai devreme. Astfel, compania le oferă clienților opt zile de promoții fantastice disponibile pe website-ul Ryanair.com sau aplicația sa.

Promoție Ryanair. Prima zi a campaniei de reduceri

Prima zi a campaniei debutează cu o promoție masivă de vară. Astfel, cei care cumpără bilete de avion beneficiază de până la 30 de euro reducere pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea de rute europene. Promoția este valabilă pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie. Acestea trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții, (ora 24:00 Luni).

Persoanele interesate trebuie să fie cu ochii pe Ryanair.com pentru oferte zilnice recente – unde cele mai mici tarife din Europa devin și mai mici.

Promoție Ryanair. Bagaje

Pe lângă această promoție ‘Săptămâna Cyber’, compania aeriană Ryanair mai lansează o ofertă pentru bagaje. Mai exact, este vorba de o reducere cu 10% pentru toate bagajele înregistrate, rezervate în această săptămână.

Promoție Ryanair. Ce spune conducerea companiei?

“E cea mai minunată perioadă a anului și am lansat promoția masivă “Săptămâna Cyber” cu opt zile de oferte incredible disponibile pe Ryanair.com și aplicație, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa și economii mai însemnate. Am tăiat tarifele cu până la 30€ pentru zborurile dus-întors pe întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care sunt disponibile astăzi până la miezul nopții”, a spus Robin Kiely, Ryanair.

Conform acestuia, clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și rezerva o vacanță de vară. De asemenea, ei trebuie să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.

”Și, de asemenea, avem 10% reducere pentru toate bagajele rezervate în această săptămână, oferindu-le clienților noștri economii și mai mari”, a mai spus Robin Kiely.

Citește și S-a înființat Asociația pentru Relații cu Investitorii!