Stiri: Logistica

Promotii Air France KLM: Cele mai ieftine bilete de avion

29.08.2018

Promoţii Air France KLM: Compana aeriană lansarea unei campanii promoţionare de toamnă. Cei interesaţi pot cumpăra bilete de avion cu preţuri reduse în peste 100 de destinații din toată lumea. Clienţii Air France KLM au posibilitatea de a opta pentru o listă extinsă de destinaţii intercontinentale și destinații europene.

Promoţiile Air France KML sunt valabile până pe 10 septembrie. Prețuri speciale au destinaţiile din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Promoţii Air France KLM: Destinaţii ieftine

Cele mai mic prețuri sunt către Delhi (408 euro) și spre Beijing și Shanghai (439 euro).

„Călătorii curioși să exploreze Asia își pot achiziționa bilete pentru Beijing și Shanghai cu prețuri începând de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro și Hong Kong de la 569, zboruri dus-întors”, spune compania.

Cei care doresc să descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania are în vânzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoană, dus-întors.

În promoţiile oferite de Ari France KML se află şi Africa. Biletele de avion au preţuri care încep la 489 euro pentru Johannesburg. Reduceri importante sunt şi pentru Nairobi şi Cape Town. Prețurile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-întors.

Persoanele care vor să ajungă în Brazilia au la dispoziție bilete începând de la 499 euro în Sao Paulo și Rio de Janeiro. Aceste bilete includ o reducere de 30% față de prețul normal al biletului.

„Pentru o experiență de călătorie în locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele către Punta Cana de la 619 euro, Martinique și Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-întors”, mai spune compania.

Promoţii Air France KLM: Bilete către America de Nord

Destinațiile din America de Nord au prețuri de la 485 euro pentru Miami. De asemenea, bilete la 529 euro pot fi cumpărate pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit şi 639 euro către Los Angeles.

Promoţii Air France KLM: Rezervarea biletelor în cadrul campaniei se poate face până pe 10 septembrie 2018. Perioada de călătorie pentru toate destinațiile incluse în oferă este până pe data de 30 iunie 2019.

Preţurile sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse.

Citeşte şi Recuperare taxa auto: 31 august, ultima zi în care se mai pot depune cererile