Promotii Black Friday 2020

Black Friday 2020. Câţi bani alocă românii în acest an?

12.11.2020

Promoţii Black Friday 2020. 54% dintre români vor cumpăra cel puţin un produs în cadrul campaniei de reduceri Black Friday din acest an. Bugetul mediu alocat este de 2.200 de lei, arată datele studiului Kantar România.

Studiul scoate în evidenţă preferinţa crescută pentru mediul online în rândul potenţialilor cumpărători de Black Friday. 46% dintre aceştia se gândesc prima oară la un magazin online, în creştere cu 20% faţă de anul trecut.

Promoţii Black Friday 2020. Retailerii preferaţi

În topul retailerilor online preferaţi de români se află:

  • eMag
  • Altex.ro
  • Flanco.ro

Produsele cumpărate

În ceea ce priveşte produsele pe care românii doresc să le cumpere, Kantar arată un interes crescut pentru produse destinate întregii familii, precum electrocasnice şi televizoare, dar şi pentru telefoane mobile şi îmbrăcăminte. Pe lista de cumpărături de Black Friday se mai regăsesc:

  • laptopuri
  • articole Home & Deco
  • încălţăminte

Promoţii Black Friday 2020. Tranzacţiile online vor creşte cu 150%

Tranzacţiile online vor avansa cu 150% de Black Friday. La nivel pieţei sunt estimate plăţi online în valoare de 764 milioane de lei şi aproximativ 1,4 milioane de tranzacţii, mai mult decât dublu faţă de anul trecut, conform estimărilor făcute de furnizorul de plăţi online PayU România.

„Judecând după rezultatele pe care le-am avut până în prezent, nu există nicio îndoială că Black Friday s-a impus ca un eveniment de referinţă pentru comerţul electronic. Şi, deşi am ştiut că anul acesta va fi diferit, având în vedere contextul complex şi complicat, predicţiile noastre confirmă schimbarea semnificativă a comportamentului consumatorilor faţă de plata cu cardul online, raportat de PayU în diverse comunicări”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU România.

Citeşte şi Black Friday 2020 EuroGsm. Ce reduceri sunt anunţate?

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Black Friday 2020. Câţi bani alocă românii în acest an?

  1. Pingback: Black Friday 2020. Câţi bani alocă românii în acest an? – Reporter

Comentariile nu sunt permise.