Stiri: Retail

Promotii Kaufland 2020

Promoții Kaufland 2020. Reduceri importante pentru clienți

06.02.2020

Promoții Kaufland 2020. Retailerul Kaufland România lansează promoțiile personalizate prin Kaufland Card. Aceste reduceri se pot găsi în aplicația mobilă Kaufland – Oferte și Noutăți. Promoțiile sunt concepute în funcție de istoricul de cumpărături al clientului – preferințele și frecvența de cumpărare. Această nouă funcționalitate reprezintă următoarea etapă în programul de loialitate Kaufland Card.

Promoții Kaufland 2020. Anunțul făcut de retailer

,,Una dintre misiunile brand-ului Kaufland România este de a oferi experiențe de calitate clienților. Inițiativele noastre în acest sens justifică relația de încredere pe care o avem cu ei. Anul trecut lansam programul de loialitate Kaufland Card, cu scopul de a răsplăti clienții fideli cu reduceri, puncte bonus de loialitate și alte beneficii. Entuziasmul clienților față de acest program a fost pentru noi cea mai puternică argumentație ca să continuăm. Astfel, noile promoții personalizate, incluse în aplicația mobilă Kaufland – Oferte și Noutăți, redefinesc experiența de cumpărături a clienților, care se transformă într-o experiență care are în focus nevoile clientului.”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Promoții Kaufland 2020. Cum funcționează promoțiile personalizate?

Pentru început, se pune în aplicare un mecanism de tip gratificație. Clienții care au cumpărat în trecut anumite produse în mod constant, vor primi acum reduceri la produsele respective. Astfel, Kaufland aduce promoții relevante individual, potrivite fiecărui tip de client și adaptate cumpărăturilor efectuate și frecvenței cu care cumpără, nu doar promoții generale.

Promoțiile personalizate se acordă în funcție de istoricul cumpărăturilor pe care le are clientul înregistrate prin Kaufland Card digital.

Aceste promoții sunt create în avantajul clientului, prin mecanisme de reducere precum:

  • discountul procentual
  • oferirea unui produs extra la cumpărarea unuia sau mai multor produse

Promoții Kaufland 2020. Generarea de promoții actualizate se face săptămânal

Generarea de promoții personalizate în contul Kaufland Card digital din aplicația mobilă Kaufland se face săptămânal. Pentru a beneficia de ele, clientul trebuie să își dea mai întâi, o singură dată la început, acordul să le primească, apăsând butonul “Activează” în secțiunea „Pentru mine – Promoții personalizate” pentru telefoanele în limba română sau „Coupons – My personalized promotions” pentru telefoanele în limba engleză.

Promoțiile personalizate se aplică automat la casa de marcat în magazinele Kaufland. Ceea ce trebuie să facă clientul este să scaneze Kaufland Card digital, înainte de a plăti cumpărăturile.

Promoții Kaufland 2020. Campanie integrată de comunicare

Cu ocazia introducerii promoțiilor personalizate, Kaufland va lansa o campanie integrată de comunicare, care va acoperi atât zona in-store, cât și canalele de comunicare externe ale companiei prin expunere pe toate mediile de comunicare.

Programul de loialitate Kaufland Card

Lansat în februarie 2019, programul de loialitate Kaufland Card, răsplătește clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte bonus de loialitate și numeroase beneficii. Toate acestea se întâmplă pentru că Lucrurile bune vin ușor, iar cumpărăturile la Kaufland sunt și mai avantajoase datorită Kaufland Card. Prin urmare, un milion de clienți au răspuns pozitiv invitației de a beneficia de noul program de loialitate al retailerului în doar cinci săptămâni de la lansare.

La ora actuală, programul de loialitate Kaufland Card are peste 1,8 milioane de utilizatori. Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.

Citește și Topul celor mai vizitate țări din lume