Promovarea turismului românesc, între 3 și 4 septembrie

02.09.2015

În luna septembrie, intervalul 3-4 septembrie anul curent, Asociația Structura de Economie Socială ”Confort Travel” va organiza Conferința Internațională ”Promovarea turismului Românesc”. Evenimentul se va desfășura în comuna Halchiu din județul Brașov.

Abordarea conferinței face referire la metoda multidisciplinară a turismului, din perspectiva socială și etică, și aduce în lumină obiectivul  ASES ”Confort Travel”. Mai exact, personalizarea pachetelor de oferte pentru beneficiul clienților care călătoresc în scop personal, turistic ori în interes de business. Sunt luate în vizor inclusiv persoanele care fac parte din grupurile vulnerabile.

Problema turismului românesc în acest moment include lipsa ofertelor personalizate și concrete pentru clienții interni cât și pentru turiștii care vizitează România din exterior. Conferința își propune să discute, printre alte aspecte, și această problemă astfel încât să fie găsite soluții eficiente pentru operatorii autohtoni din turism.

În cadrul conferinței vor lua cuvântul și vor participa personalități din domenii precum: turism, economie socială, servicii medicale, media, reprezentanți ai instituțiilor publice, reprezentanți ai grupurilor vulnerabile, ONG-uri și reprezentanți ai mass-media.

Lucrările conferinței vor fi moderate de către Elena Iancu, managerul ASES ”Confort Travel”. Conferința de presă care va anunța deschiderea evenimentului se va desfășura pe 4 septembrie, cu începere de la orele 11.30.

Evenimentul are loc cu sprijinul Fondului Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Axa Prioritară 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.

ASES ”Confort Travel” a fost înființată în anul 2015 ca structura de economie sociala (SES) în cadrul proiectului „O nouă șansă pentru oameni, o nouă șansă pentru România” POSDRU/173/6.1/S/146771, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.1 “Dezvoltarea Economiei Sociale”.

 

 

Citiți și despre: