Stiri: Sanatate

Spitalul de de Oncologie Monza

Cine este noul proprietar al Spitalului de Oncologie Monza?

05.12.2022

Proprietar Spitalul de de Oncologie Monza. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care İstanbul Memorial Sağlik Yatirimlari A.Ş. preia Spitalul de Oncologie Monza S.R.L.

Istanbul Memorial

İstanbul Memorial este un furnizor de servicii medicale prin intermediul mai multor spitale din Turcia. İstanbul Memorial face parte din grupul de companii deţinut de familia Aydin, care activează în mai multe domenii: investiţii în domeniul sănătăţii, comerţul cu amănuntul în sectorul alimentar, comerţul cu amănuntul al textilelor, producerea textilelor şi marketing. Pe piaţa din România, grupul activează prin intermediul companiei English Home S.R.L., care deține magazine prin care se comercializează cu amănuntul produse de casă.

Spitalul de Oncologie Monza

Spitalul de Oncologie Monza S.R.L. este un furnizor de servicii medicale integrate, destinat, în principal, pacienților oncologici.

Proprietar Spitalul de Oncologie Monza. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citește și Cine intenționează să preia East Truck Center? Anunțul făcut de Consiliul Concurenței