Stiri: Companii

Provident are un nou manager care se va ocupa de dezvoltarea de produse

23.05.2014

Provident Financial România are un nou Senior Product Development Manager, Roxana Alexe preluând această funcţie. Numirea vine în condiţiile în care compania a anunțat la începutul acestui an că unul dintre principalii piloni ai strategiei sale pentru dezvoltare îl reprezintă extinderea portofoliului de produse. Printre acestea se numără împrumuturi de valori mai mari si cu perioade mai lungi de rambursare și programe care recompensează clienții fideli.

“Știm deja de la clienții noștri că apreciază produsele și serviciile pe care le oferim, atât din sutele de mii de mulțumiri pe care le primim, cât și din faptul că cei mai mulți dintre ei apelează la noi în mod repetat. În același timp, extinderea portofoliului de produse este esențială pentru a ne asigura că ținem pasul cu o lume în schimbare. Suntem convinși că experiența vastă a Roxanei va juca un rol semnificativ în elaborarea, testarea și implementarea unor produse și servicii care să corespundă așteptărilor și aspirațiilor clienților noștri. În același timp, această diversificare va susține planurile noastre de dezvoltare în România, unde ne așteptăm să avem 500.000 de clienți în următorii ani.”, a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial România.

Creştere de 32% a valorii creditelor acordate

În primul trimestru, valoarea creditelor acordate de Provident Financial a crescut cu 32% comparativ cu perioada similară din 2013. Veniturile au înregistrat o creștere de 22%, în timp ce numărul de clienți activi a depășit pragul de 300.000.

“Sunt încântată să lucrez cu un brand care de peste 130 de ani inovează industria de credite de consum prin însăși abordarea sa simplă și umană, în care contactul personal are un rol esențial. Sarcina mea va fi să adaug acestui element de tradiție care ne diferențiază produse și servicii conexe sau noi, care să ne permită să răspundem nevoilor în schimbare ale clienților noștri, existenți și potențiali“, a spus Roxana Alexe, noul Senior Product Development Manager al Provident Financial România.