Stiri: Companii

Publicis are un nou director de creaţie

03.07.2014

Publicis România are începând cu această lună un nou director de creație, Jorg Riommi preluând această funcție. Acesta deține o experienţă de peste 12 ani în publicitate și a obţinut 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia.

“Am căutat un lider care să aducă o perspectivă nouă, viziune și inspirație. Referințele și experiență internațională, dar, în același timp, cunoașterea pieței românești îi oferă lui Jorg o perspectivă unică și valoroasă. Este persoana cea mai potrivită să valorifice potențialul deosebit al departamentului nostru de creație și să ducă produsul creativ al agenției la următorul nivel”, a spus Alex Bădila – Managing Director, Publicis România

În ultimii 3 ani, Jorg Riommi a fost Executive Creative Director în cadrul Saatchi Frankfurt (în ultimul an coordonând și biroul din Berlin), unde a contribuit la evoluția Saatchi Germania de pe locul 38 în „topul creativ” în 2011, pe locul 5 în 2013.

“Sunt fericit să încep acest nou capitol în România, alături de Publicis. O agenție de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent și potențial. Sunt nerăbdător să-mi pun abilitățile și energia la treabă pentru că din noua mea poziție să pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre și chiar ecouri internaționale. Intenționez să intensific integrarea elementelor de PR, digital și social media în tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care să corespundă celor mai ridicate standarde international”, a afirmat Jorg Riommi – Chief Creative Officer, Publicis România.