Stiri: IT&C

Banca Transilvania poate sa preia Tiriac Leasing

Publicis vrea să preia compania Tremend. Ce mesaj transmite Consiliul Concurenţei

04.02.2022

Publicis vrea să preia compania Tremend. Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Publicis Groupe Holdings B.V. intenționează să preia compania Tremend Software Consulting S.R.L. și, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului).

Publicis Groupe Holdings B.V.

Publicis Groupe Holdings B.V. este parte a Grupului Publicis, specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business și date. În România, Grupul Publicis controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing și comunicare.

Tremend Software Consulting S.R.L.

Tremend Software Consulting S.R.L. este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcție de cerințele acestora. Tremend Software Consulting S.R.L. furnizează soluții IT pentru clienți din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum și industria manufacturieră, tehnologie și telecomunicații, sectorul public și eLearning).

Cele două filiale ale Tremend Software Consulting S.R.L., Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, oferă servicii de dezvoltare software și design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.

Publicis vrea să preia compania Tremend. Anunţul Consiliului Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Idea Bank, preluată de Banca Transilvania. Ce valoare are tranzacţia?