Stiri: Companii

Puratos Romania - Platforma eCommerce MyPuratos

Puratos lansează prima platformă eCommerce pentru materiile prime de panificație

30.09.2019

Puratos România. Grupul belgian Puratos a lansat MyPuratos. Este vorba de prima platformă de eCommerce din domeniul materiilor prime și auxiliare pentru panificație. Aceasta este dedicată clienților din sectorul industrial, artizanal, retail și horeca. Subsidiara din țara noastră a furnizorului internațional este prima din sud-estul Europei care introduce opțiunea de comerț electronic, imediat după:

  • Belgia
  • Elveția
  • Franța
  • Polonia

Puratos este liderul global în producția de ingrediente pentru brutărie, patiserie și ciocolaterie.

Puratos România. Tendința către digitalizare

Compania se adaptează astfel tendinței globale către digitalizare și presiunilor de optimizare din piață, dar rămâne axată pe relația directă cu clienții, prin echipele sale de vânzare și distribuitori.

Puratos își propune să genereze prin noul canal de vânzări online aproximativ 10% din total vânzărilor pentru sectorul de panificație produsă artizanal până la sfârșitul anului financiar 2020 și aproximativ 30% din totalul vânzărilor pe același segment, până la finalul anului 2021.

Ce spune conducerea Puratos România

“Relația directă cu clienții noștri rămâne la fel de importantă ca și până acum. Platforma MyPuratos completează eficient canalele noastre online și offline prin care susținem afacerile din industria de panificație, mai ales în ceea ce privește clienții artizani. Pentru brutării, patiserii și ciocolaterii, magazinul online va aduce mai multă flexibilitate și un management mai eficient al afacerilor proprii”, a declarat Andrei Stoian, Product Manager Puratos România.

Puratos România. Cum funcționează platforma MyPuratos

Platforma MyPuratos este proiectată să susțină distribuția. De asemenea, aceasta are scopul să eficientizeze procesul de vânzare.

MyPuratos funcționează la fel ca un magazin online, cu acces din website-ul www.puratos.ro, prin simpla creare a unui cont de utilizator.

Puratos România este unul dintre principalii jucători de pe piața de ingrediente pentru industria de panificație. Compania deține o fabrică cu trei linii de producție pentru materii prime și ingrediente destinate industriei locale de brutărie, patiserie și ciocolaterie.

Citește și Liberty Technology Park din Cluj-Napoca a fost vândut. Cine este noul proprietar?