Stiri: Companii

PwC are un nou CEO pentru Europa Centrală şi de Est

11.06.2014

Partenerii PwC şi-au desemnat un nou CEO regional şi o nouă echipă de conducere pentru reţeaua de firme din Europa Centrală şi de Est (CEE). Schimbarea se va produce începând cu data de 1 iulie 2014.

Olga Grygier-Siddons va deveni noul CEO al PwC Europa Centrală şi de Est (CEE), iar noul centru regional al companiei va fi la Varşovia. Aceasta preia şefia PwC CEE de la Mike Kubena, care a avut două mandate de 4 ani.

„Aceasta este o mare onoare pentru mine şi mă voi strădui să întăresc poziţia de lider al PwC în Europa Centrală şi de Est. Climatul de afaceri în regiunea noastră este dificil, însă oferă totodată şi oportunităţi atrăgătoare. Prin combinaţia dintre relaţiile cu clienţii din regiune şi puterea reţelei noastre globale, avem posibilitatea de a ne ajuta clienţii să valorifice aceste oportunităţi şi să-şi gestioneze problemele complexe de afaceri”, a declarat Olga Grygier-Siddons.

În România, începând cu 1 iulie 2014, Kenneth Spiteri va deveni noul lider al Departamentului de Audit, după pensionarea lui John Webster.

De asemenea, tot în România au fost promovaţi 3 noi parteneri. Astfel, Monica Biota va deveni partener de audit responsabilă de biroul din Timişoara, Diana Coroabă va conduce echipa de servicii de consultanţă fiscală şi juridică pentru sectorul financiar şi va fi co-lider al echipei de servicii de taxe şi impozite indirecte din România, iar Francesca Postolache va deveni partener de audit în România, acolo unde va lucra atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru companiile antreprenoriale româneşti.

„La PwC oferim oportunităţi excepţionale de carieră angajaţilor noştri. Sunt foarte mândru să văd că din 22 de noi parteneri PwC promovaţi în toate ţările din Europa Centrală şi de Est, 3 sunt din România şi încântat de faptul că sunt femei şi mame în acelaşi timp. Acest lucru arată angajamentul PwC pentru egalitatea de oportunităţi şi diversitate, precum şi eforturile noastre continue de a investi în dezvoltarea durabilă a afacerilor noastre din România”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.