Stiri: Logistica

Qatar Airways lansează Festivalul Călătoriilor

12.01.2016

Qatar Airways lansează Festivalul Călătoriilor, oferind călătorilor o selecţie extraordinară de opţiuni de deplasare cu avionul. Festivalul Călătoriilor Qatar Airways oferă ceva pentru fiecare, prin pachete noi şi personalizate care includ discounturi de până la 30%, 2 bilete la preţ de 1, oferte pentru grupuri şi familii, acces la discounturi speciale pentru închirierea camerelor de hotel şi a autoturismelor şi multe altele.

Festivalul Călătoriilor se va desfăşura în perioada 11-17 ianuarie 2016, când se vor pune în vânzare bilete şi rezervări pentru călătorii care se vor desfăşura în perioada 19 ianuarie – 15 decembrie 2016. Ofertele sunt valabile pentru zborurile cu retur, la clasa Economy sau Business, către o selecţie de destinaţii din Asia, Orientul Mijlociu, Australia, Subcontinentul Indian şi Africa. Pasagerii pot rezerva bilete online, la adresa qatarairways.com/travelfestival, la oricare dintre punctele de vânzare Qatar Airways sau prin partenerii oficiali.

„Festivalul Călătoriilor Qatar Airways reprezintă o oportunitate extraordinară pentru călători de a alege cea mai bună ofertă dintre o varietate de pachete noi şi personalizate. Echipa Qatar airways îşi doreşte să inspire călătorii să-şi depăşească limitele. Le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a călători în orice loc mult-visat cu ajutorul celei mai bune companii aeriene din lume”, a afirmat Hugh Dunleavy, Director Comercial în cadrul Qatar Airways.