Qatar Airways

Qatar Airways deschide un pop-up store în Promenada Mall

30.01.2019

Qatar Airways a dechis, în Promenada Mall, la etajul 1, primul pop up store de călătorii din țara noastră. Pentru patru zile, între 30 ianuarie și 2 februarie 2019, pasionații de călătorii pot veni în centrul comercial pentru a căuta inspirație pentru vacanțele lor în destinații îndepărtate și se pot înscrie la concursul organizat de Qatar Airways. În plus, un călător norocos va câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane. Acesta include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți.

Qatar Airways. O călătorie în jurul lumii

Astfel, până pe 2 februarie, Qatar Airways așteaptă toți pasionații de călătorii la standul amenajat în Promenada Mall la etajul 1, zona Intersport, pentru o călătorie în jurul lumii.

Toți cei care ajung aici, în funcție de ora la care vor vizita zona Qatar Airways vor putea să citească despre destinații exotice, să își facă un tatuaj cu henna sau să își scrie numele cu caractere japoneze. Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru a contura planul de vacanțe așa că echipa Qatar Airways va fi pregatită să ofere cele mai bune sfaturi despre călătorii.

Qatar Airways. Premiu: o vacanță

Cei care vor ajunge în zona Qatar Airways din Promenada Mall vor intra în cursa pentru a câștiga o vacanță pentru două persoane în Thailanda. Tot ce trebuie să facă pentru a se înscrie în concurs este să completeze un formular și să se înscrie la newsletterul Qatar Airways.

Qatar Airways, linia aeriană națională a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene.

Compania deține una dintre cele mai tinere flote din lume. Aflat în al 19-lea an de funcționare, compania aeriană dispune de o flotă modernă. Acesta este formată din 190 de aeronave. Avioanele deservesc peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, pe șase continente.

Linie aeriană cu numeroase distincții, Qatar Airways a câștigat premiile:

  • „World’s Best Business Class” („Compania aeriană cu cea mai bună clasă business”),
  • “Best Business Class Airline Lounge” („Compania aeriană cu cel mai bun lounge la clasa business”)
  • “Best Airline Staff Service in the Middle East” („Compania aeriană cu cel mai bun personal din Orientul Mijlociu”)

Qatar Airways. Primul transportator din zona Golfului Persic

Compania a fost primul transportator din zona Golfului Persic care a aderat la o alianță globală a companiilor aeriene, Oneworld, permițând astfel pasagerilor săi să beneficieze de un număr de peste 1.000 de aeroporturi din peste 150 de țări, cu 14.250 de plecări zilnice.

Citește și Ce preferă copiii să facă în timpul liber?

 

 

 

Citiți și despre: