Stiri: IT&C

Qoobiss anuta un parteneriat cu Credify.ro

Qoobiss anunţă un parteneriat cu Credify.ro

03.11.2021

Startup-ul românesc Qoobiss, care oferă servicii de verificare a identității digitale și automatizează procesul de KYC ( Know-Your-Customer) pentru actele de identitate din ţara noastră, a semnat un parteneriat cu Credify.ro, compania fintech ce automatizează creditarea online.

Prin intermediul platformei Credify.ro, fluxul de creditare se desfășoară 100% online, automatizat. În plus, cu ajutorul soluției Qoobiss, Credify.ro poate verifica acum automat datele de identificare ale clienților, prin analiza de fotografii ale actului de identitate atunci când este creat un cont online nou.

Software-ul Qoobiss scanează documentul

Software-ul Qoobiss scanează documentul, extrage datele clienților, efectuează o verificare instantanee a identității utilizatorului și validează actul de identitate, păstrând confidențialitatea completă a datelor.

Credify.ro este singura soluție de tip marketplace de pe piața din România care permite solicitarea unei oferte de creditare de la mai multe instituții financiare cu o singură aplicație, compararea ofertelor și contractarea unui credit 100% online.

„Credem în digitalizarea procesului de creditare, atât din nevoia recurentă a românilor, cât și din apetitul crescut pentru sisteme și tehnologii care pot înlătura rapid și sigur deplasarea la ghișeu. Qoobiss facilitează verificarea identității 100% online și susține procesul nostru de a furniza de servicii de creditare în mod sigur și complet digitalizat.”, a declarat Leontin Tăbăran, co-fondator Credify.ro.

Pandemia a făcut ca serviciile financiare și de creditare să migreze în zona online, punând presiune pe instituțiile de credit pentru a găsi soluții de digitalizare care să răspundă nevoilor din piață.

Soluția Qoobiss

“Soluția Qoobiss a fost concepută de echipa noastră tehnică pentru a fi ușor scalabilă pentru un număr mare de utilizatori, rapid de implementat și 100% online. Procesul de verificare a identității oferit de Qoobiss este automat și construit pentru a eficientiza procesul de înrolare a noilor clienți, cu ajutorul celor mai noi tehnologii biometrice, alimentate de inteligența artificială.”, a explicat Alexandru Rizea, Chief Technology Officer în cadrul Qoobiss.

Citeşte şi Parteneriat între Corteva Agriscience şi Gaïago