Stiri: Logistica

Rabla 2022

Rabla 2022: Noi dosare acceptate de AFM

23.06.2022

Rabla 2022. Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 22 iunie 2022.

Rabla Clasic

În această etapă, în cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 398 dosare pentru 727 autovehicule și 6 motociclete.

Rabla Plus

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 372 dosare acceptate pentru 646 autovehicule electrice, dintre care 416 pur electrice, 153 electrice hibride și 77 motociclete electrice.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus.

Rabla 2022. Termen depunere dosare

La finele lunii mai, Administraţia Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de înscriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoane juridice, inlusiv UAT –uri și instituții publice, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) până la data de 31 iulie 2022.

Citește și Se reiau înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic