Stiri: Energie

RADET Bucureşti a obținut suspendarea executării silite

27.07.2015

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) București a obținut suspendarea provizorie a executării silite impuse de către ELCEN prin dosarul de executare nr. 3201/2015. Decizia duce la suspendarea provizorie până la judecarea pe fond a contestației la executarea silită, în dosarul 23.782/301/2015, care va avea ca prim termen de judecată data de 25 august.

„Salutăm pozitiv decizia instanței dată în dosarul privind suspendarea executării silite impuse de către ELCEN. Deși este vorba de o suspendare provizorie până la judecarea cauzei pe fond, vom avea acces la banii necesari realizării reviziilor și reparațiilor la instalațiile de alimentare cu energie termică a Municipiului București. Prin această decizie, banii pot fi folosiți pentru a asigura continuitatea serviciului de utilitate publică. Îi asigurăm pe bucureșteni că vom continua să acționăm pentru a realiza ce ne-am angajat la preluarea mandatelor în Consiliul de Administrație și pentru a asigura în sezonul rece, căldura și apa caldă”, a declarat Gabriel Dumitrașcu, președintele Consiliului de Administrație al RADET.

Acțiunea pentru suspendarea executării silite a RADET de către ELCEN a fost obținută ca urmare a acțiunii depuse, joi, 23 iulie, la Judecătoria Sector 3 București, numărul dosarului fiind 24.503/301/2015.