Stiri: Finante

Raiffeisen Broker de Asigurare a lansat o platformă pentru achiziţia online de poliţe RCA

26.05.2014

Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a lansat o platformă de cumpărare online a polițelor de răspundere civilă auto (RCA), după o investiţie de 44.000 de euro. Noua platformă se adresează tuturor celor care au nevoie să încheie o poliță RCA, în principal persoanelor fizice, dar şi persoanele juridice ,şi va funcționa după un model ușor de utilizat.

Astfel, după introducerea datelor în câmpurile afișate, clientul va putea vizualiza ofertele comparate de la şase companii de asigurare. După ce este aleasă una dintre oferte se plasează comanda, iar clientul va avea la dispoziție trei modalități de plată (ordin de plată, online și ramburs), urmând ca livrarea poliței să fie făcută gratuit.

„Am dezvoltat această platformă pentru a satisface cerințele clienților actuali, interesați de un serviciu rapid, ușor de utilizat și transparent. Nouă platformă a Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a fost gândită pentru a satisface nevoile utilizatorului de online, obișnuit să achiziționeze produse prin doar câteva clickuri. De asemenea, achiziționarea online a polițelor RCA oferă avantajul analizei comparative, în timp real, a tarifelor practicate de mai multe companii de asigurări. Astfel, credem că, lunar, vom emite prin noua platformă circa 500 de polițe, însumând aproximativ 6.000 de polițe în primul an de funcționare”, a declarat Iulia Osman, director executiv al Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.   .

.