Stiri: Agricultura

RALF 2016 – Forumul internațional de agricultură

18.07.2016

Peste 300 de mari fermieri vor participa la Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, eveniment ce  va avea loc pe 10 noiembrie la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel și va prezenta bune practici, modele de business și exemple de success din agricultura românească, dar și cea internațională.

La acest eveniment va participa în calitate de Speaker și Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai apreciați și performanți fermieri români.

”Trebuie în permanență să citești, să vezi, să înveți și să muncești. Numai așa poți rămâne performant. Putem concura cu orice firmă de profil din Europa. Productivitatea spune totul. Voi spune povestea CAI Curtici la RALF, în noiembrie.” – Dr. Ing. Dimitrie Muscă, Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici.

La sfârșitul lunii Iunie erau înscriși la forum peste 150 de fermieri, cu peste 1.000 de hectare din toate regiunile țării.

RALF se înscrie în seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORD PR & COMMUNICATION pentru domenii prioritare precum educație, sănătate, agricultură și turism.